Vragen

Op welke datum vindt de show plaats?
De Grote Sinterklaasshow is dit jaar te bezoeken op zondag 15 november 2020.

Hoelang duurt de voorstelling?
30 minuten voor aanvang gaat de zaal open met DJ Piet. De show zelf duurt 60 minuten zonder pauze en na afloop is er zelfs nog een Meet & Greet met Sinterklaas en zijn Pieten.

Vanaf welke leeftijd moet je een kaartje hebben?
Kinderen tot twee jaar mogen gratis naar binnen, mits ze op schoot zitten, en hebben dus geen kaartje nodig. Iedereen die ouder is dient in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Kinderen t/m 12 jaar mogen niet zonder ouder(s) of begeleider(s) naar binnen.

Kan ik ook kaarten kopen aan de kassa?
30 minuten voor aanvang van de voorstelling gaat de kassa van de zaal open. Vanaf dan is het mogelijk om een kaartje te kopen aan de kassa. Maar om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om de kaarten in de voorverkoop te halen, want het kan zijn dat we op dat moment al uitverkocht zijn. Hou hiervoor ook onze Facebookpagina in de gaten.

Kan ik aan de kassa pinnen?
Nee, bij de kassa bestaat helaas niet de mogelijkheid om te pinnen. Dit geldt ook voor de garderobe.

Kan ik de kaarten ruilen voor een andere datum?
Helaas kunnen eenmaal gekochte kaarten niet geruild worden voor een andere datum. Het is ook niet mogelijk om uw geld terug te krijgen.

Zijn er bij jullie traditionele Zwarte Pieten aanwezig?
We zien het Sinterklaasfeest als het feest voor kinderen en staan ook achter hetgeen wat we de afgelopen jaren in onze shows hebben laten zien. Juist omdat het een feest voor kinderen is, is eenduidigheid in onze ogen heel belangrijk. Wij gaan mee in de keuzes van de brede Nederlandse samenleving, en daarom zal Zwarte Piet gewoon te zien zijn tijdens De Grote Sinterklaasshow. Mocht u het hier niet mee eens zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk om niet naar onze voorstellingen te komen. Bij overtreding van de huis- en gedragsregels wordt de toegang ontzegd of wordt u verwijderd uit de zaal, zonder restitutie van entreegeld.

Kan ik met mijn rolstoel naar binnen?
Rolstoelgebruikers zijn natuurlijk ook welkom. Wel moet u dit van tevoren aangeven bij het reserveren van uw
kaarten omdat wij slechts over een klein aantal rolstoelplaatsen beschikken.

Voor welke leeftijd is de show geschikt?
De show is geschikt voor alle leeftijden. Zelfs voor oudere kinderen zijn er genoeg leuke acts te bewonderen.

Zijn de plaatsen genummerd?
De plaatsen zijn niet genummerd, dus zorg dat u op tijd aanwezig bent in de zaal.

Mag ik fotograferen / filmen tijdens de voorstelling?
Tijdens de voorstelling mag u fotograferen maar dan graag zonder flits. Probeer hierbij het andere publiek niet te hinderen. Het maken van (professionele) filmopnames is alleen toegestaan na goedkeuring van onze organisator Sander Ketels Entertainment.

Is er een garderobe aanwezig?
De locatie beschikt over een garderobe. De organisatie is echter niet verantwoordelijk voor schade, verlies of diefstal van de eigendommen van bezoekers.

Ik ben iets verloren tijdens mijn bezoek aan de show, wat nu? 
In dat geval zullen wij onze uiterste best doen om uw verloren goederen terug te vinden en deze leggen wij dan voor u klaar bij de kassa. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan u of aan uw eigendommen en/of verlies van uw eigendommen tijdens uw verblijf of tijdens het verblijf van uw goederen in het gebouw of op het terrein.

Heeft u nog andere vragen?
Heeft u verder nog vragen, opmerkingen of speciale wensen? Dan mag u geheel vrijblijvend contact opnemen via info@grotesinterklaasshow.nl of 026-3119152.